Wie zijn wij?

Wij zijn Sjaan Rattink & Merel Kusters, de CV Dokters. Graag stellen wij ons aan jullie voor.


Mijn naam is Merel Kusters, 29 jaar en woonachtig in Deventer.
Cv Dokters is een onderdeel van mijn eigen onderneming Kusters Advies.

In 2019 heb ik zowel Kusters Advies als Cv Dokters opgericht. Mijn passie om te kunnen helpen binnen mijn eigen gestelde kaders (en daardoor buiten bewandelde paden te kunnen opereren), hebben mij gedreven om voor mijzelf te beginnen.

Nadat ik na de Havo begon aan het doolhof van studies (waarbij ik een paar keer een andere afslag heb genomen) kwam ik er in 2019 achter dat dit voor een breed palet van expertise heeft gezorgd. Ik kwam er ook achter dat ik gewoon veel verschillende interessegebieden had en mij niet wilde vastleggen. Hiervoor ben ik in eerste instantie ook voor een detacheringsbureau gaan werken zodat ik mijzelf op verschillende projecten kon manifesteren. Deze vrijheid heb ik nu omgezet naar een "eigen onderneming".  

Het begon in eerste instantie bij mijn eigen cv. Ik vond dat, met een achtergrond in HRM, ik niet weg kon komen met een "standaard cv". Wat vond ik dit ontzettend leuk om te doen! Mijn eigen cv bracht dat mensen uit mijn omgeving, maar later ook in mijn werkomgeving mij gingen vragen om ook voor hen een cv te maken. Het bracht mij zoveel plezier dat ik besloot dit als dienst aan te gaan bieden. Zie hiernaast ook mijn eigen cv. Mijn naam is Sjaan Rattink van Rattink Advies. 

Samen, innoveren & doen Dat is waar Rattink Advies voor staat. Ik ben een enthousiaste en daadkrachtige vrouw. Optimisme, commerciële vaardigheden en empathisch vermogen gaan bij mij hand in hand. Ik vind het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan ontwikkeling. 

In 2019 heb ik Rattink Advies opgericht en ben ik mede-eigenaar geworden van Cv Dokters. De welbekende uitspraak: samen sta je sterker dan alleen, sta ik namelijk volledig achter.

Vanuit Rattink Advies ben ik voornamelijk actief binnen het Sociaal Domein. Meer informatie over Rattink Advies is te vinden op www.rattinkadvies.nl
Cv Dokters is ontstaan uit een samenwerking van onze bedrijven, vanuit onze passie om andere mensen te helpen en daarnaast creatief bezig te kunnen zijn. Het is fantastisch om iemand in staat te stellen zich te kunnen onderscheiden zodat hij of zij zijn droom kan waarmaken.