Onze diensten

Heb je een keuze kunnen maken?

Cv-template Invulservice

Kies een van de cv templates en laat deze personaliseren. Je kunt er voor kiezen om je gegevens d.m.v. een invulformulier aan te leveren of je huidige cv op te sturen. Wij maken je cv krachtig, helder en leesbaar. Geef je dit alvast aan bij "aanvullende informatie"? Nu voor 89,95! Je ontvangt je cv in PowerPoint en PDF zodat je hem later zelf nog kan aanpassen.

Cv op maat

Heb je specifieke wensen of wil je een uniek cv passend bij het beroep, je persoonlijkheid of specifieke vacature? Laat dan je cv door ons op maat maken! Nu voor 149,95!

Cv Lay-out

Ontvang een van de cv templates en vul deze zelf in. Als je er toch niet uitkomt, is het ook mogelijk om alsnog te kiezen voor de cv invulservice. Nu voor 14,95!

Extra's

Het is mogelijk om extra opties toe te voegen. cv vertalen? Een Engels cv? Laat je cv door ons vertalen. Profielschets nodig? Laat door ons een uniek, pakkend profiel schrijven voor zowel op je CV, Pitch of Linked-In. Nu voor 59,95!

* Indien u offerte wil voor meerdere CV's en/of pakketten, neem dan contact met ons op. Bekijk ook wat er zakelijk mogelijk is.

** Hulp nodig met solliciteren? Het is ook mogelijk om hierbij begeleiding te krijgen. Meer weten? Neem dan contact op!